Nolla kommenttia, sanovat tilastot. No, kukapa tätä löytäisikään...

Huoh. Idealisti ja realisti käyvät jatkuvaa taistelua minusta. Idealisti uskoo, että ihanteet ovat tavoitettavissa, että kannattaa pitää unelmistaan kiinni, että ihmeet ovat mahdollisia ja kyllä se prinssi valkoisella ratsullaan tulee vielä pelastamaan tämän prinsessan tornistaan. Realisti taas haluaisi lyödä idealistia, ja huutaa sille, että en elä sadussa, vaan karussa maailmassa, jossa ei ole prinsessoja, valkoisia ratsuja eikä varsinkaan prinssejä, jotka pelastavat prinsessoja. 

Tai ei, on eräs, joka kyllä kulkee valkoisella ratsullaan ja pelastaa prinsessoja yhtä lailla kuin kerjäläisiäkin. Hän ei ole prinssi, vaan kuningas. Oikeastaan Kuninkaitten kuningas: Jeesus Vapahtaja.

Hänellä on avaimet kaikkiin maailman torneihin, niiden lukkoihin ja kaikkien maailman prinsessojen ja kerjäläisten sydämiin. Hän on taistellut lohikäärmettä vastaan ja kukistanut sen ikuisiksi ajoiksi. Ei ole mitään mahtia maailmassa, joka olisi hänen esteenään. Hän tahtoo pelastaa sinut, kallisarvoisen prinsessan, joka saatat tuntea itsesi tällä hetkellä kerjäläisraukaksi. Sitä sinä et ole, sillä hänen silmissään sinä olet prinsessaakin kallisarvoisempi, hän on sinut luonut ja tarkasti suunnitellut. Hän on tarkoittanut sinut Jumalan lapseksi ja Kuninkaan tyttäreksi. 

Paha lohikäärme, joka piti sinua, pikku prinsessaa, vankinaan synnin ja valheen tornissa ja hallitsi sydäntäsikin, on nyt lopullisesti kukistettu. Se tapahtui Golgatalla, silloin, kun Jeesus otti syntisi päällensä ja kuoli puolestasi ristillä. Hän avasi sinulle tien vapauteen, Jumalan yhteyteen, tien Jumalan lapseksi, hänen prinsessakseen.Jeesus kulkee valkoisella ratsullaan ja etsii prinsessojaan, jotka ovat sulkeneet itsensä pimeään tyrmään, heitä hän etsii ja tahtoo pelastaa. Hänellä on avain lukkoihin, joiden luulit olevan mahdottomia avata. Hänellä on avain sydämesi solmuihin, joita et uskonut kenekään voivan selvittää. Hän voi. 

Hän tahtoo ja voi sinut pelastaa, mutta hän ei tule lukkojen lävitse ilman sinun lupaasi. Hän ei väkisin ota sinua omaksi lapsekseen ja paranna sinun haavojasi. Sen sijaan hän kysyy sinulta: Tahdotko?'

Tahdotko tunnustaa hänelle syntisi ja uskoa ne anteeksiannetuiksi Hänen ristinkuolemansa tähden? Tahdotko antaa hänelle luvan tulla elämääsi ja hallita sitä kuninkaana, rakkaudellaan, niin kuin vain Hyvä Kuningas voi? Tahdotko päästä vapaaksi synnin siteistä ja jättää taaksesi sen tyrmän, joka on ollut kotisi kaikkien näiden vuosien ajan? Tahdotko, että hän hoitaa sinut terveeksi ja parantaa sinun kipeän sydämesi?

Tahdotko sinä?