Jo puoli tuntia blogin kirjoittamista päivässä riittää pitämään lääkärin loitolla...vai oliko se sittenkin psykiatrin? 

No, en minä sen tähden blogia aloita, vaan koska nautin kirjoittamisesta ja tahdon kirjoittaa enemmän. Kirjoittaessa asiat jäsentyvät ja palaset loksahtelevat kohdilleen. Kirjoittaminen myös vapauttaa turhista taakoista ja pakahduttavista tunteista. Lisäksi kirjoituksiin on mukava palata jälkeenpäin. Jostain syystä omat kirjoitukset usein lohduttavat ja rohkaisevat vuosienkin päästä. 

Blogia 
kirjoittelen, koska minusta on mukavampi kirjoittaa, kun tiedän jonkun muunkin lukevan. Haluan myös tekstien jäävän jonnekin näkyville, jotta niihin on helppo palata. Tätä blogia ennen olen pitänyt monia muitakin blogeja, joista yhtä päivitän noin kerran viikossa ja erästä toista hieman harvemmin.

Päätin aloittaa päivittäistä kirjoitusprojetkia varten kokonaan uuden blogin ja kokeilla vaihteeksi vuodatusta. Blogin tavoitteena on kirjoittaa puoli tuntia päivässä pohdintojani ja kaikenlaisia ajatuksiani. Puolessa tunnissa ehtii kirjoittaa juuri sopivasti ja tahdon siten rajoittaa blogiin käyttämääni aikaa ja postausten pituutta. Toivon, että näin oppisin tuottamaan tekstiä sujuvammin ja pääsisin eroon pahasta tavasta hioa lauseita ja niiden järjestystä loputtomiin

P.S. Tämä blogikirjoitus vei kyllä reilusti enemmän aikaa kuin sen puoli tuntia!