Ohops, ei ole tullut kirjoitettua mitään muutamaan päivään!  En ole ehtinyt istahtaa koneen ääreen niin pitkäksi aikaa, että tekstiä olisi syntynyt, sillä kirjat ovat vieneet mukanaan. Luin Salla Simukan nuortenkirjat Jäljellä ja Toisaalla pikavauhtia, kahdessa päivässä molemmat oli jo luettu. Lukukokemuksistani voi lukea lisää täältä.

Tänään lainasin taas pinon kirjoja ja olen koko illan lukenut Susanna Alakosken Päivän Harria, josta innostuin kirjoittamaan myös tänne. Niinpä tämän blogin päivitys siirtyy taas hamaan tulevaisuuteen. No, toivottavasti vain huomiseen. Huomenna on nimittäin perrrrjantai ja toivottavasti enemmän aikaa kirjoittamiselle.

Lainasin kirjastosta myös Natalie Goldbergin oppaan kirjoittajille: Luihin ja ytimiin. Lueskelin netistä hieman tietoa Goldbergista, enkä ole aivan vakuuttunut, onko hänen "metodinsa" hyvä, mutta siksi juuri tilasin tuon kirjan, jotta voisin tutustua siihen. 

Vaikka viime päivinä on ollut poikkauksellisen kuuma, huomaan syksyn alkaneen sillä illat pimenevät ja väsymys on palannut. Kesällä sitä jotenkin jaksaa paremmin. Tai sitten väsymys johtuu vain siitä, että olen liian monena iltana valvonut liian myöhään. Valitettavasti kirjat, netissä surffailu tai kirjoittaminen ovat syöneet yöuniani. Sen on loputtava!

Nyt unille :)