Pelottaa. Samalla odotan innolla, mitä tulevaisuudella on minua varten varattuna. Mitä Jumalalla on minua varten kätkössä. Toivon, että jotain hyvää, joskin tiedän, että elämässä tulee eteen väistämättä myös ikäviä asioita. 

En jaksaisi kirjoittaa. Olen tänään kirjoittanut yhden postauksen lukemastani kirjasta: Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea (hauska nimi kirjalla) ja toisen postauksen vanhaan blogiini. Nyt pää on tyhjentynyt siihen malliin, ettei asiaa enää ole. Voisihan sitä toki tikuista jutella, mutta säästän blogin mahdollisia lukijoita.

Pohdin tässä, että mahtaako tuo puolituntinen olla liian pitkä aika kirjoittaa blogia? Ainakin jos kirjoittaa sellaisella tajunnanvirta-draivilla kuin minä viime aikoina, niin tekstiä voi syntyä yllättävän paljon niinkin lyhyessä ajassa. Kuka jaksaa edes vilkaista saati ryhtyä lukemaan niin pitkää tekstiä? Tunnustan, en minä ainakaan!

Toinen asia, jota pohdin on se, että taidan olla aivan mahdoton "puppugeneraattori", suollan tekstiä, jossa ei ole mitään oleellista sisältöä. Siis mitä järkeä on kirjoittaa, jos ei ole mitään järkevää sanottavaa? 

Haluaisin kirjoituksillani tuottaa kunniaa Jumalalle ja kirjoittaa hänestä, mutta jostain syystä kirjoitukset kietoutuvat tiukasti oman pienen napani ympärille. Ketä oikeasti kiinnostaa jonkun tuntemattoman 26-vuotiaan naisen päivittäinen elämä ja tavanomaiset ajatukset ja pohdinnat? Jos joku eksyy sivuillei, tuleeko hän uudestaan? Vähän epäilen. 

Haluaisin lukijoita, mutta en ole oikeastaan mainostanut tätä blogia missään. En tiedä haluanko mainostaakaan. Siinä on ristiriita, toisaalta haluaisin saada lukijoita ja päästä verkottumaan täällä blogimaailmassa, mutta toisaalta koen jotkut kirjoitukseni aika henkilökohtaisiksi  ja minua pelottaa paljastaa sieluni syvyyksiä julkisesti. 

Toisaalta, enhän esiinny täällä nimelläni ja minua olisi vaikea tämän kautta tunnistaa. Sitäpaitsi en kerro asioista yksilöidysti, vaan pyrin pieneen epätarkkuuteen, en kerro oikeastaan mitään henkilökohtaisia tietojani. Toisaalta ajatukseni ovat hyvin henkilökohtaisia. Pitäisikö kuitenkin kokeilla mainostaa, tai laittaa tämä jonnekin listalle?

Olisi kiva kuulla jos joku lukee tätä blogia, jätä puumerkkisi ja kommentoi! Kommentteja on aina kiva saada, olivat ne sitten millaisia tahansa :) kunhan eivät ole asiattomia.